Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Shake it Up!

 fish_hooks_logo.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CeCe

cece.png

CeCe egy szedett-vedett indie csaj. Különc módon öltözködik. Szembeszegülő, makacs, versengő természetű, és nagyon rossz a kapcsolata a hatóságokkal. Vezetőnek született, de néha bizonytalan, ha intelligenciára van szükség. Egész életében táncolt, és nagy karriert szeretne csinálni.

 

 

 

 

 

 

 

Rocky

rocky.png

Rocky CeCe legjobb barátja. Okos, vidám, érzékeny, és ami a szívén, az a száján. Gondolkodó természetű, aki csak ötösöket kap a suliban, míg CeCe küzdelmet folytat a hármasokért. Keményen dolgozik, mindig túlteljesít, és sokkal több egy kis fiúbolond fruskánál.

 

 

 

 

 

 

 

Deuce

duece.png

A laza és sok kapcsolattal rendelkező Deuce Rocky és CeCe utcai életben tapasztalt haverja, aki mindig mindenről tudni akar. Ő az, aki mindig jó helyen van. Ha koncertjegy kell, ő a te embered. De a jegyet nem közvetlenül tőle kapod meg, ugye érted, hogy mire gondolok?

 

 

 

 

 

 

 

Flynn

flynn.png

CeCe öccse, Flynn nagyon helyesnek tűnik, de emellett életkoránál jóval bölcsebb, tudja, hogy hogyan húzhat hasznot bármely helyzetből, és imádja a baconszalonnát, a videojátékokat... és őrületbe kergetni a nővérét.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ty

ty.png

Rocky bátyja, Ty laza, rajong az újdonságokért, és szarkasztikus. (Ja, így van.) Kitűnően mozog táncosként, és még kiválóbban mozog a lányok körében… vagyis szeretné ezt hinni magáról.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gunther & Tinka

gunter-tinka.png

Gunther és Tinka Hessenheffer ikertestvérek, és egy kis, kiejthetetlen nevű hegyi országból származnak. Jellegzetes akcentusuk és a csillogó ruhák viselése iránti imádatuk miatt ez a páros biztos nem veszik el a tömegben. Rocky és CeCe "rivalizáló barátai" az Indul a risza, Chicago! showban és a suliban.

 

 

 

 

 

 

 

 

Shake it Up táncok:

 

Bella és Zendaya első videoklippje:

Főcímdal:

 

Jelentkezz a Shake it Up Fan clubba!

 
 

 

ProfilképArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>

Statisztika

Online: 1
Összes: 21491
Hónap: 349
Nap: 6